Markkinoiden yhteenveto: Bitcoinin vahvuus voi nähdä uuden kaikkien aikojen korkeimman tällä viikolla

  • Bitcoin rikkoo 54000 dollaria kaikkien aikojen korkeimman tullessa näkyviin
  • Altcoin-markkinoiden rallit NFT-villityksessä
  • CHZ on 100 parhaan voittajan hinta 64,3%

Tiistaina maanantain nousut jatkuivat, kun Bitcoin Code näytti edelleen vahvalta. Bitcoin nousi 54 000 dollariin ja voi todennäköisesti haastaa uuden kaikkien aikojen korkeimman tason, jos vauhti jatkuu.

Bitcoin näki toisen positiivisen päivän viikonlopun vähäisen aktiivisuuden jälkeen. Maanantaina markkinoiden nouseva vauhti työnsi kaikkia kryptovaluuttoja ylöspäin. Tiistaina näki paljon samaa kuin Bitcoin kosketti 54787 dollaria. Bitcoin on nyt vain vain 8% edellisestä kaikkien aikojen korkeimmasta helmikuun puolivälissä.

Markkinoiden ilmapiiri yhdessä suosimattomien merkkien (NFT) ympärillä räjähtävän räjähdyksen kanssa on näyttänyt nousevaa vauhtia hallitsevan markkinoita. Altcoins on nähnyt lupaavia voittoja kahden viime päivän aikana, vaikka Bitcoin on edelleen erittäin nouseva.

NFT Craze johtava nouseva asenne

NFT: t ovat hallinneet uutisia viime aikoina. Blockchain-keräilyesineiden ja taiteen ympäröivä suosio on tullut alan puheeksi. Julkkikset ja urheiluhahmot julkaisevat omia NFT: itään. Taco Bellin kaltaiset yritykset ovat myös käynnistämässä omia NFT-palveluitaan.

Viimeksi kallein verkkosivuston verkkotunnus NFT myytiin hämmästyttävällä 100 000 dollarilla. Verkkotunnuksesta Win.Crypto tulee nyt kallein NFT blockchain -verkkotunnus.

NFT-tilan nousu levittää selvästi globaalia omaksumista ja lisää tietoisuutta blockchain-tekniikasta. Villitys saattoi siis johtua härkämarkkinoiden lisäämisestä. Vaikka NFT-tila on vasta alkamassa, säiliössä voi olla paljon enemmän polttoainetta sekä NFT: lle että kryptovaluuttatilalle vuonna 2021.

Altcoins Run Rampant

Altcoin-markkinoilla oli yksi parhaista päivistä viime viikkoina. Bitcoinin dramaattisen 30 prosentin laskun jälkeen muutama viikko sitten markkinoiden elpyminen on aiheuttanut epävarmuutta markkinoiden ympärillä. Elinkeinonharjoittajat olivat alkaneet ajatella, että härkäajo voisi olla päättymässä.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että Bitcoin-ralli oli yksinkertaisesti korjaus. Viive on nyt tarjonnut altcoineille mahdollisuuden pumpata. 97% 100 parhaasta kolikosta, palkkikolikoista, sai positiivisen hintakehityksen tiistaina. Kymmenen parhaan joukossa merkittävin oli Binance Coin (BNB).

Binance Coin hyppäsi takaisin kolmannen paikan hallintaan vaikuttavalla 17%: n hintatasolla. Polkadotilla oli myös kunnollinen päivä 10,3 prosentin hinnannousulla.

Top 100 suurinta voittoa

Se saattaa alkaa kuulostaa hieman toistuvalta, mutta 100 parhaan voittajan joukossa on jälleen Chiliz (CHZ). Projekti on dominoinut top 100 -listaa viime päivien ajan. He ottavat parhaan voittajan paikan ainakin kolmen päivän ajan samalla, kun he pääsevät viiden parhaan joukkoon kahdesti.

Chiliz julkaisi äskettäin päivitykset yrityksen laajennussuunnitelmiin Pohjois-Amerikkaan, mikä on nähnyt projektin hintojen nousun.

CHZ on nyt noussut huikeasti 355% viikossa. Hanke keskittyy tarjoamaan tosielämän urheilua ja esporttijoukkueita NFT: n kanssa. Fanit voivat käyttää näitä kaupankäyntiin, vaihtoon tai pitämiseen tukeakseen reaalimaailman joukkueitaan. Projekti on tällä hetkellä hyvässä tilassa NFT-markkinoiden suosion seurauksena.