LTC nousee yli 150 dollaria, saavuttaen korkeimman hinnan vuodesta 2018

LTC: llä on vastarintaa 185 dollaria ja 225 dollaria.

Aaltolaskenta viittaa siihen, että LTC on alkanut nouseva impulssi maaliskuun alhaisimmillaan.

LTC / BTC on vastuksen kohdalla ₿0.008

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram- ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

4. tammikuuta Litecoinin (LTC) hinta oli korkeimmillaan 173 dollaria, korkeinta, mitä ei ole nähty vuodesta 2018.

Vaikka se voi jatkaa kasvuaan ja saavuttaa 185 dollarin vastusalueen, näyttää siltä, ​​että nykyinen ralli on huippuraskas, ja korjaava liike seuraa pian.

LTC: n pitkäaikainen liike

Viikkokaavio osoittaa, että LTC on vihdoin noussut kesäkuun 2019 huippujen yläpuolelle 145 dollariin ja on todella saavuttanut viikoittaisen lähellä tämän tason.

Jos se jatkaa kasvuaan, seuraavat vastusalueet olisivat 186 dollaria ja 225 dollaria, vastaavasti 0,5 ja 0,618 Fib retracement -tasot.

Tekniset indikaattorit ovat nousussa, mikä tukee purkautumisen mahdollisuutta ja asteittaista siirtymistä kohti hahmoteltuja vastusalueita.

Kryptovaluuttakauppias @ Pentosh1 esitteli kaavion ja totesi, että kun lopullinen vastusalue 140 dollaria on rikkoutunut, seuraa todennäköisesti merkittävä ylöspäin suuntautuva liike.

Twitterin jälkeen LTC on noussut tämän tason yläpuolelle ja todennäköisesti kasvaa siten edelleen.

Päivittäinen kaavio näyttää heikkouden merkkejä laskusuuntaisen eron muodossa RSI: ssä. Siitä huolimatta sekä MACD että stokastinen oskillaattori ovat nousussa.

Erittäin nopean kasvun takia merkittäviä tukialueita ei ole. Lähin hinta on 120 dollaria.